Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací | Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
02_103
japonská keramická třecí miska, speciální hmoždíř s vroubkovanou glazurou uvnitř, pro drcení a rozmělňování semínek a dalších ingrediencí, vynikající pro výrobu gomasia – sezamové soli, součástí je dřevěná palička, ručně vyrobeno
Tento produkt již není na skladě
Barva | béžová, medová |
Materiál | dřevo, keramika |
Výška | 8,5 cm |
Průměr | 17 cm |
Japonská keramická třecí miska, která je zvnějšku zdobená medovou glazurou z vnitřní strany je neglazovaná a drobně vroubkovaná. Díky tomuto vroubkování se báječně hodí při tření, drcení, rozmělňování semínek, bylinek a všeho co Vás napadne. Třecí miska suribaška (suribachi) je ideálním pomocníkem také pro výrobu gomasio („gomašo“) – sezamové soli.