Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Suribachi japonská třecí miska "Gehoko"

02_104


speciální japonská keramická třecí miska s vroubkovanou glazurou uvnitř, miska pro výrobu gomasia – sezamové soli, ručně vyrobeno, každý kus je jedinečný originál, pro drcení a rozmělňování semínek i dalších ingrediencí, součástí je dřevěná palička

Více informací

Tento produkt již není na skladě

486,00 Kč

Parametry

Barvahnědá, béžová
Materiálkeramika, dřevo
Výška8,5 cm
Průměr17 cm

Více informací

Japonská keramická třecí miska, která je z vnějšku zdobená hnědou glazurou, uvnitř je neglazovaná a drobně vroubkovaná. Vroubkování slouží zejména pro rozmělňování semínek a bylin. Je báječným pomocníkem pro výrobu gomasio („gomašo“) – sezamové soli. Gomasio je zdravé ochucovadlo salátů i teplých jídel a je oblíbené pro své pozitivní účinky na lidské zdraví.

 

Gomasio se vždy připravuje v misce suribachi. Tato speciální japonská miska má podobnou funkci jako klasický hmoždíř. Rozdíl „suribašky“ oproti klasickému hmoždíři je v použitém materiálu, tvaru misky a vroubkovanému povrchu ve vnitřku těla misky. 

Recenze

Napsat recenzi

Suribachi japonská třecí miska "Gehoko"

Suribachi japonská třecí miska "Gehoko"

speciální japonská keramická třecí miska s vroubkovanou glazurou uvnitř, miska pro výrobu gomasia – sezamové soli, ručně vyrobeno, každý kus je jedinečný originál, pro drcení a rozmělňování semínek i dalších ingrediencí, součástí je dřevěná palička

Napsat recenzi

5 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: